VRENA BOUTIQUE - DÉCOR

IMG_0673.JPG
Decor-logo.png
 

 

Alla lokaler och boenden kan fungera både bättre och blir mer attraktiva för boende, gäster, personal och besökare. Vi inreder offentliga miljöer, restauranger och stylar privata bostäder inför försäljning. 

Homestyling handlar om att neutralisera och avpersonifiera bostaden med enkla medel och visa den från sin allra bästa sida inför försäljningen. I USA har konceptet funnits sedan 70-talet och skapat fantastiska framgångar. I Sverige har trenden under de senaste åren varit ständigt växande då fler och fler som säljer sina bostäder inser värdet med homestyling. Vi höjer värdet på din bostad genom att styla den inför visning och försäljning. Vi lyfter fram bostadens kvaliteter, iordningställer ditt hem och skapar en så attraktiv miljö som möjligt. Alla homestylingtjänster är avdragsgilla. Detta gör du vid deklaration och det påverkar reavinstbeskattningen.

Visst är det trevligt med en iordningställd bostad även att bo och leva i? Fler och fler upptäcker homestyling vid en försäljning och väljer att styla även sitt nya hem. Det är såklart roligare att göra jobbet med inredningen som man även kan få njuta av och bo i. Kontakta oss om du behöver hjälp att inreda ditt hem. Vi lotsar dig fram genom trender och funktionalitet.

Kika gärna på några av våra jobb här nedanför genom att klicka dig framåt. Fler bilder hittar ni på Instagram @vrenaboutiquedecor

Foto: Christian Boo, Boo Photografy och Jonas Ankarsand, Kreativ fotografering.

 

Vill du veta mer?

Ta kontakt på info@vrenaboutique.se eller fyll i formuläret nedan så bokar vi ett möte.