vrena boutiquE

bild boutique om.jpg
 

Hemma på Lilla Stentorp utanför Vrena i Sörmland har vi förvandlat vår industrilokal till en livsstilsbutik med namnet Vrena Boutique. Här hittar du ett noga utvalt sortiment av kläder och inredning samt allt du behöver till det dukade bordet.

Sörmland ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Vi är båda födda och uppvuxna här. Vi tycker att Sörmland med det öppna landskapet, slotten och herrgårdarna, fina skogarna och jaktmarkerna andas kvalitet. Här finns en rad olika matproducenter och förädlare som levererar riktigt bra produkter som vi gärna bidrar till att sprida via våra verksamheter.

Erik har under många år ägt och drivit en bistro i Nyköping med namnet Erik i Forsen men även en festvåning på slottet Nyköpingshus med tillhörande cateringverksamhet som utgick från Vrena. Verksamheterna genomsyrades av kvalitativa råvaror med sörmländsk anknytning. Nu driver Erik Grytsbergs säteri i Stjärnhov. Kvar i Sörmland med andra ord, så det går utmärkt att beställa catering även därifrån. Linda har levt och arbetat utomlands i några år. Har bakgrund inom kund-, verksamhets- och affärsutveckling blandat med marknadsföring, web och turism. Vi delar intresset för naturen och jakten och tror att fler skulle behöva en dos av det lantliga livet.

Vi vill med vår boutique dela med oss av några utvalda favoriter bland produkter och upplevelser. Hoppas det passar även för dig. 

Välkommen till oss

/Linda & Erik