SORTIMENT

Barbour Portsea Quilt_MQU0861OL31.jpg

Barbour

I mer än 100 år har Barbour varit det självklara valet för dem som bara nöjer sig med det bästa. Tidlösa, klassiska kläder tillverkade i Storbritannien av allra bästa kvalitet.

IMG_0942.JPG

Sandqvist bags

Okomplicerad, funktionell och vacker design. Produkterna är inspirerade av det nordiska landskapet i kombination med det hippa stadslivet.

 

 

IMG_1885 (002).JPG

Tine K home

Dansk design när den är som bäst. En blandning av bohemiskt boende och elegant enkelhet.

IMG_2030 (002).JPG

nicolas vahé

Vi ser till att du har tilltugget till välkomstdrinken, alla tillbehören till sommarens grillkvällar och några spännande smaker av tonic. Självklart hittar ni även några franska favoriter.  

IMG_2005 (002).JPG

meraki

Det blir roligare att diska med Merakis fina diskmedel och diskborste. Skäm även bort dig själv med en saltscrub och väldoftande bodybutter. 

IMG_1920 (002).JPG

affari

Det mesta inom inredning och trädgård.

bild västergården.JPG

Västergårdens keramik

Handdrejade bruksvaror som tål att användas varje dag. Duka med stil – inte bara till fest. Samarbetspartners till Årets Kock.

bild boutique7.jpg

Werners Gourmetservice

En importör som jobbar med kvalitativa och unika livsmedel såsom tryffel, caviar, Valrhona choklad, Illy espresso, desserter, kryddor, olja, vinäger och mycket mer. Med passion och innovation förmedlar Werners även kunskap och inspiration inom gastronomi.

Kinfolk7.jpg

Kinfolk

KINFOLK magazine, ett livsstilsmagasin för den medvetne.

Skärmavbild 2017-04-21 kl. 09.46.31.png

Pärlans konfektyr

I köket på Södermalm i Stockholm kokas det kolor och kolasås av färsk grädde, äkta smör, prima socker och glykos på klassiskt franskt vis i kopparkittel.

bild boutique6.jpg

Paulina Velobloom

Paulina har en alldeles egen stadsodling i Nyköping. Hon gör de vackraste av buketter och vi har dem hos oss. För en fredagsbukett vill väl alla ha?